Jouw dagelijkse momenten in beeld

verticale lijn ellinor fotografie

‘ Voor de beleving van nu
en als herinnering voor later’

verticale lijn ellinor fotografie

Jouw dag in beeld

De gewone momenten in het leven, zoals die grappige kiekeboe-spelletjes met je jongste of de bezoekjes aan je oma in haar oude boerderijtje. Op het moment zelf lijken ze misschien niet zo bijzonder, maar ze zijn zo waardevol. Voor je het weet behoren ze tot het verleden en vergeet je ze misschien zelfs wel. Want herinner jij je het beeld van je opa in de versleten leunstoel met zijn trouwe labrador aan zijn voeten nog? Hoe vaak denk je nog terug aan de momenten dat je vader je hoog de lucht in gooide en altijd weer opving met zijn sterke armen?

Ik fotografeer deze momenten op een ongedwongen manier

zodat jij je er bewuster van wordt én op een later moment kunt herbeleven. Het zijn namelijk dit soort dagelijkse normale momenten en details die het waard zijn om bewust te beleven, vast te leggen en te herinneren.

Alles wat ik in beeld breng is puur en authentiek. Ik vraag je niet om te poseren of in het perfecte licht te gaan staan. Als ik er ben, hoef je niets anders te doen. Je hoeft alleen jezelf te zijn. Thuis of op een andere plek, zodat ik beelden kan maken die jouw echte leven laten zien.

Herken je dit?

Je staat niet vaak stil bij de mooie momenten in je dagelijkse leven, thuis of op het werk.


Je weet dat de dagen voorbijvliegen en zou vaker de tijd willen nemen om alledaagse momenten vast te leggen.


Je maakt alleen foto’s tijdens verjaardagen en vakanties en staat zelf weinig op de foto’s.

Wil jij dit?

jouw_dag4 ellinor fotografie

Basis reportage

€ 260,-

Persoonlijke kennismaking, telefonisch of beeldbellen
2 uur fotografie
minimaal 35 beelden in HR via WeTransfer
Minialbum
Excl. reiskosten a 0,30ct per kilometer
Ja, dat wil ik.

Plus reportage

€ 495,-

Persoonlijke kennismaking, telefonisch of beeldbellen
4 uur fotografie
minimaal 70 beelden in HR via WeTransfer
Minialbum
Excl. reiskosten a 0,30ct per kilometer
Ja, dat wil ik.

Wat levert het op?

Ondanks dat het resultaat voor iedereen anders zal zijn, gaat het veel verder dan een serie mooie plaatjes. Je beleeft een ontspannen tijd met elkaar, je wordt je bewuster van de schoonheid van de dagelijkse momenten. Je kunt even op afstand naar je gezin kijken en beseft hoe bijzonder de interactie tussen jullie onderling is. Zie het daarom als een waardevolle investering in jezelf (en in je gezin).

ellinor fotografie dag

Veelgestelde vragen

Mijn huis is niet heel netjes. Is het niet handiger om bijvoorbeeld naar het bos of een mooie locatie te gaan?

Ik fotografeer altijd in je eigen omgeving of een plek die past bij jouw verhaal. Juist omdat ik de alledaagse en normale handelingen in beeld wil brengen. Als we eropuit gaan, denk dan aan het uitlaten van je hond in je favoriete park of een uitje naar het leuke speeltuintje bij jullie in de buurt. Ik breng je dag in beeld zoals het echt is. Dus inclusief het speelgoed op de grond, het stapeltje boeken in de vensterbank of jullie versleten bank die eigenlijk aan vervanging toe is. Herinneringen hoeven niet opgepoetst te worden.
Ik hoef niet zo veel foto’s te ontvangen, je maakt me ook al blij met vijf foto’s. Kan dat ook?

Omdat ik jouw dag volledig in beeld wil brengen, lever ik altijd een ruime selectie van de beelden die ik maak. Juist omdat ik een scherp oog heb voor details en emoties maak ik veel beelden. Al die kleine onopvallende momenten en details bij elkaar, maakt het compleet.
Mijn kinderen doen vaak een beetje dwars als ze een camera zien. Ik ben bang dat er weinig foto’s zullen zijn waar ze mooi op staan.

Gelukkig vraag ik niet aan je kinderen om te poseren. Ze mogen heerlijk zichzelf zijn. Ik ben iemand die heel gemakkelijk contact maakt met kinderen en ik heb genoeg in huis om kinderen te doen ontspannen. Verwacht geen foto’s waarin ze in de camera kijken, juist niet. Ik breng ze graag in beeld zoals ze echt zijn.

Wat anderen zeggen

‘ Bij binnenkomst was het meteen goed. Ellinor gaf direct een bepaalde rust in ons gezin, vooral bij de kinderen. Een bijzondere gave.’
Emily

‘ Geen gemaakte foto’s waar de kinderen in de lens kijken, maar allen in ‘actie’. De fotosessie levert ons naast mooie beelden weer een stuk bewust wording op. Hoe verdelen wij de aandacht onder de kinderen. Het leert ons stil te staan bij de positiviteit hoe de oudste drie van hun broertje houden en hoe liefdevol ze zijn!
Willie

‘ Ellinor ging mee in het ritme van ons gezin. Ze heeft ons allesbehalve statisch vastgelegd, wat ik heel mooi vind. Lekker bankhangen en voeten omhoog, gewoon zoals we zijn.’
Marjolein

‘ We zien alledaagse dingen terug die al “gewoon” zijn geworden. De momenten waarop de kinderen volop genieten. Het is heel mooi vastgelegd, zelf zie je dat niet altijd zo, een extra besef hoe speciaal deze periode is.’
Maaike

Een gewone dag