Achter iedere foto zit een verhaal

‘ Mijn leven lang ben ik al gefascineerd door mensen. Hoe ze bewegen, hoe ze kijken, hoe ze reageren op elkaar …’

Noem het nieuwsgierigheid of interesse, maar als wij elkaar ontmoeten, vind ik het fijn om te weten wat je bezighoudt en hoe je in het leven staat.

Door mijn jarenlange ervaring in de (jeugd)zorg ben ik gewend om mensen te observeren, hun lichaamstaal te lezen. Maar wat ik het belangrijkste vind, is om mensen echt te zien en te horen. In de hulpverleningstrajecten heb ik geleerd dat niets vanzelfsprekend is.

Een aantal jaren geleden besloot ik om die krachtige verhalen vast te gaan leggen. Iedere persoon en elk moment is uniek, dat is wat mij zo boeit. Ik ontdekte hoe gaaf ik het vind om dit respectvol in beeld te brengen.
Als fotograaf vertel ik nu talloze verhalen in beeld. Van ouders die met veel liefde en aandacht zorgen voor hun gehandicapte kind, van grootouders die met pijn en moeite hun vertrouwde thuis moeten inruilen voor een verzorgingshuis, of van gezinnen met hun alledaagse bezigheden.

Iedereen heeft een verhaal. Jij hebt dat ook.

Als je mij kent, zou je bijvoorbeeld weten dat ik …

  • opgegroeid ben in Nigeria en Assen en in prachtige plaatsen als Amersfoort en Deventer heb gewoond.
  • dol ben op pure chocolade en veldbloemen.
  • graag iets wil betekenen en bijdragen aan anderen en samen met mijn partner logeer- en ambulante begeleiding biedt aan kinderen en volwassenen met een zorgvraag. (Zie wadrust.nl.)
  • in mijn vrije tijd vaak op het wad te vinden ben. Daar kom ik tot rust en kan ik enorm genieten, verwonderd raken en geïnspireerd worden door de natuur.
  • nogal een bezige bij ben. De afgelopen jaren heb ik samen met mijn partner twee unieke en bijzondere vakantieplekken gecreëerd. (Zie fintlauwersoog.nl en westerkerkje.nl.)